-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:11957 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:6

چگونه مي توان كودكان را به خواندن نماز تشويق كرد؟
مراقبت از حالات كودكان در رابطه با نماز امري ضروري است چنانكهخداوند متعال فرموده است: «وامر اهلك بالصلوة واصطبر عليها؛خانوادت را به نماز فرمان بده و خود نيز بر نماز شكيبا باش.»
در اين آيه علاوه بر اين كه فرمان مراقبت بر نماز خانواده ميدهد راهكارعملي آن را نيز نشان ميدهد كه «و اصطبر عليها» خود نيز بر نماز شكيبا باش.
يعني عملاً فرزند را به نماز دعوت كن. براي نماز خوان شدن فرزند چنداننيازي به فرمانهاي صريح نيست؛ بلكه اگر پدر و مادر عملاً مقيد به نماز وآداب آن باشند كودك به همين سمت دير يا زود هدايت خواهد شد.
در مورد دختر شما اولاً هنوز ايشان به سن تكليف رسيدهاند؛ ثانياً،مقاومت كودكان در برابر دستورات پدر و مادر نوعي ابراز وجود و استقلالاست كه نشان از رشد كودك دارد و نبايد اين گونه برخوردها را بد تفسير كرد.
ثالثاً؛ با رشد كودك بايستي تغذيه مناسب فكري براي او صورت گيرد. اگركودك در سنيني يا تشويق لفظي كاري را انجام ميدهد در سن بالاتر نياز بهتوجيه فكري و تشويقهاي فكري دارد.
در هر صورت جاي نگراني نيست؛ به هيچ وجه روي فرزندتان فشارنياوريد؛ تمايل فرزندتان به هم خواني با محيط نيز امري طبيعي است وبايستي با توجيه مناسب، به او قدرت انتخاب بدهيد تا كار خوب را از بدتشخيص دهد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.